8 ДЕНЬ. НОВЕННА ДО БОЖОЇ МАТЕРІ ФАТІМСЬКОЇ

ВОСЬМИЙ ДЕНЬ

Над горизонтом наших часів нависла загроза Росії – атеїстичного комунізму, презирства до Бога, поневолення людини, терору. Таємнича Росія: жорстока у філософії, гігантська в силі.

Аби захистити християнську демократію, люди робили чимало спроб і вдавалися до різних способів. Ліги, петиції, переговори, спроби підкупу – все це обвалилося і закінчилось невдачею.

Остаточне розв’язання надає Марія.

Якщо люди приймуть те, чого я хочу, – Росія навернеться і буде мир.

Які складні людські шляхи!

Які прості Божі шляхи!

Якщо присвятимо світ Непорочному Серцю Марії…

Якщо будемо молитися Розарій…

Якщо будемо каятися в гріхах і чинити покуту…

Якщо полюбимо чистоту і правду…

то Росія знайде свій шлях до Отця.

Повні надії на обітницю Богоматері з Фатіми, помолімось: Господи, Боже Всемогутній, заради Твого Єдинородного Сина, який своїм життям, смертю і воскресінням викупив нас для вічного спасіння, благаємо Тебе: уділи нам благодаті, щоб ми, роздумуючи над таємницями Розарію Пресвятої Діви Марії, знали, як гідно наслідувати те, про що вони говорять, і отримали те, що вони обіцяють. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

Послання Богородиці, 25 червня 2007., Меджуґор’є.

“Дорогі діти! І сьогодні з великою радістю у Своєму Серці закликаю вас до навернення. Дітоньки, не забувайте, що всі ви важливі у цьому великому плані, який Бог провадить через Меджуґор’є. Бог хоче навернути цілий світ і закликати його на спасіння й дорогу до Нього, Котрий є початком і кінцем кожного буття. В особливий спосіб, дітоньки, всіх вас закликаю з глибини Свого Серця відкритися цій великій благодаті, яку вам Бог дає через Мою присутність тут. Хочу подякувати кожному з вас за молитви й жертви. Я є з вами і благословляю вас усіх. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

До Непорочного Серця Марії

O Непорочне Серце! Допоможи нам перемогти зло, яке легко заволодіває серцями сучасних людей. Наслідки зла – жахливі і наповнюють нас тривогою перед прийдешнім. Тому ми, Твої діти, в Тебе шукаємо порятунку і допомоги:

від голоду і самознищення – вбережи нас

від усякого роду війни – вбережи нас

від гріха ненависті – вбережи нас

від потоптання Божих заповідей – вбережи нас

від нехтування Твоїми натхненнями – вбережи нас

від усякої несправедливості в суспільному житті – вбережи нас

від гріха дітовбивства – вбережи нас

від гріхів проти Святого Духа – вбережи нас

від деморалізації та розпусти – вбережи нас

від поневолення алкоголем чи наркотиками – вбережи нас

від зречення Тебе – вбережи нас

Прийми, o Mати Фатімська, це волання сповнене болем. Нехай ще раз в історії світу явиться нескінченна потуга Милосердної Любові! Нехай вона покладе кінець злу! Нехай у Непорочному Серці відкриється для всіх нас світло надії. Амінь

Молитва посвяти

Пресвята Діво Маріє, сьогодні перед Тобою й у Твоїх руках відновлюю та підтверджую обітниці святого Хрещення.

Назавжди відрікаюся сатани, усіх його діл, а посвячуюся Пресвятому Серцю Ісуса Христа. Хочу нести свій хрест і наслідувати Христа по всі дні свого життя, згідно з волею Небесного Отця.

О Маріє, перед лицем усього небесного двору й цілої Церкви посвячуюся Твоєму Непорочному Серцю. Будь моєю Матір’ю і Царицею. У повному підпорядкуванні й любові Тобі віддаю й посвячую своє тіло та душу, своє майно, видиме й невидиме, плоди своїх добрих діл, минулих, теперішніх і майбутніх, залишаючи за Тобою всеціле і повне право розпоряджатись мною й усім, що мені належить, по Твоїй благій волі, задля більшої слави Божої тепер і навіки. Амінь.

 

Попередня

7 ДЕНЬ. НОВЕННА ДО БОЖОЇ МАТЕРІ ФАТІМСЬКОЇ

Наступна

9 ДЕНЬ. НОВЕННА ДО БОЖОЇ МАТЕРІ ФАТІМСЬКОЇ