Світло Марії

Дев’ятниця перед Різдвом: 6 день

6 ДЕНЬ – ЧИСТОТА МАРІЇ

Ангел Гавриїл вітає Марію словами: «Радуйся, благодатна!» Ти повна істинної краси. Краса Марії – у невинності Її душі, у чистоті Її почуттів, у Її Серці, яке не знає егоїзму й тому здатне любити по-справжньому.

«Дорогі діти, якби ви знали, як сильно Я люблю вас, ви б плакали від радості».
(о. Любо Куртович, OFM)

«Дорогі діти, щоб ви могли бути Моїми апостолами і щоб могли допомогти всім тим, котрі в темряві, пізнати світло любові Мого Сина, повинні мати чисті і покірні серця. Не можете допомогти, щоб Мій Син народився і царював у серцях тих котрі Його не знають, якщо не царює – якщо не є Царем у вашому серці. Я з вами. Іду з вами, як Мати. Стукаю в ваші серця. Не можуть відкритися, тому що не покірні. Я молюся, моліться і ви, діти Мої люблені, щоб могли Моєму Сину відкрити чисті і покірні серця і прийняти дари, які вам обіцяв. Тоді будете ведені любов’ю і міццю Мого Сина. Тоді будете Моїми апостолами, котрі всюди навколо себе ширять плоди Божої любові. Із вас і через вас буде діяти Мій Син, тому що будете одне. За цим тужить Моє материнське Серце, за єдністю всіх Моїх дітей через Мого Сина. З великою любов’ю благословляю і молюсь за вибраних Мого Сина, за ваших пастирів. Дякую вам!».

(2 січня 2014 року)

Маріє, чистотою Свого Серця Ти вказуєш нам шлях. Даєш нам засоби – молитву, піст, часту сповідь, Святе Письмо, Євхаристію, – аби ми могли бачити Бога в наших ближніх та служили Йому з чистим серцем, як Ти.

Ти підбадьорюєш нас: «Діти Мої, тільки чисте серце, не обтяжене гріхом, може відкритися, тільки щирі очі можуть бачити шлях, яким Я хочу вести вас. Усвідомивши це, ви пізнаєте любов Божу – вона буде дарована вам» (2.12.2011).

Маріє, допоможи нам очищувати від невпорядкованої людської любові наші серця, аби вони могли відкритися для народження в них Ісуса. Разом із Тобою ми просимо [Господа], щоб здійснювалися Твої наміри й плани миру. Амінь.

Під Твою милість прибігаємо, Богородице Діво. Молитвами нашими в скорботах не погорди, але від бід визволи нас, єдина чиста й благословенна. Владичице наша, Захиснице наша, Заступнице наша, Утішителько наша! Із Сином Твоїм примири нас, Синові Твоєму доручи нас, Синові Твоєму віддай усіх нас. Амінь.

Царице миру, молися за нас!

«Світло Марії»