Світло Марії

Дев’ятниця перед Різдвом 15-23.12 – 1 день

Мир і добро з Меджуґор’є!

Дорогі друзі у Христі!

З великою радістю починаємо сьогодні молитися дев’ятницю перед Різдвом. Запрошуємо всіх охочих приєднатися!

Нехай Діва Марія Своїми ласками готує нас до свята Різдва Христового. З’єднаємося в молитві, просячи про те, щоб Ісус, Цар миру, народився в наших серцях, сім’ях та у світі.

Молитву на щодень дев’ятниці можна буде знайти на:

www.svitlomariji.com.ua

www.medjugorje.com.ua

Facebook – https://www.facebook.com/svitlomariji

Ми духовно з’єднуємося з вами, у радісному очікуванні на Різдво Господнє.

Спільнота “Світло Марії”

1 день – смирення Марії

Досконале смирення Марії не народжується в спогляданні самої себе, воно народжується в спогляданні Бога. Марія усвідомлює велич, святість і дар Божої любові. Тому Вона смиренна й цілковито віддана Богові.

Смирення не має нічого спільного зі слабкістю чи приниженням самого себе. Смирення – це істина. Пізнання себе та своїх слабкостей допомагає нам правильно будувати стосунки з самим собою, з Богом і ближніми.

Коли ми усвідомлюємо все те, що Бог зробив для нас, і розуміємо, що все є Його даром, тоді – немає місця для хвальби. Це і є смиренням. 

О. Любо Куртович, OFM

«Дорогі діти! У цей святковий час радісного очікування Бог вибрав вас, таких маленьких, для здійснення Своїх великих задумів. Діти Мої, будьте смиренними. Своєю мудрістю й вашим  смиренням Господь хоче сотворити з ваших душ вибрані оселі. Освічуйте їх добрими справами та святкуйте народження Мого Сина з відкритим серцем у всій великодушності Його любові. Дякую вам, діти Мої» (02.12.2008) 

Візіонери стараються описати красу Діви Марії. Вони кажуть, що Її краси, радості, любові, з якою Вона приходить до нас, неможливо описати словами. Вона приходить у сірій сукні. Відомий французький маріолог Рене Лорантен зауважив, що сірий колір – це колір смирення й служіння. Діва Марія приходить з великим смиренням. Смиренна Раба Господня приходить, щоб допомогти нам, щоб служити.

Маріє, одягни нас у Твоє смирення, зроби нас подібними на Тебе. Ти кажеш: «Я приходжу, щоб вести вас шляхом смирення й служіння. Перша стація на цьому шляху, діти Мої, – сповідь. Відкиньте всю гординю й прихиліть коліна перед Моїм Сином. Мій Син міг перемогти силою, але Він вибрав лагідність, смиренність і любов». Візьми нас за руку, веди нас, готуй нас до Різдва Ісуса. Разом із Тобою ми просимо, аби здійснилися Твої плани миру. Амінь.

Під Твою милість прибігаємо, Богородице Діво. Молитвами нашими в скорботах не погорди, але від бід визволи нас, єдина чиста й благословенна. Владичице наша, Захиснице наша, Заступнице наша, Утішителько наша! Із Сином Твоїм примири нас, Синові твоєму доручи нас, Синові Твоєму віддай усіх нас. Амінь. 

Царице миру, молися за нас!

«Світло Марії»