Говорять візіонери: Віцка Іванкович

Хочу з любов’ю та усім серцем передати вам послання, яке Пречиста Діва за моїм посередництвом дає усім нам. Головні доручення, котрі Діва Марія дає нам усім, – це молитва, навернення, піст, покаяння і мир. Пречиста Діва пропонує нам щодня молитися всі частини вервиці, а в середу й п’ятницю постити на хлібі й воді, а найважливіше, чого від нас вимагає –міцної віри.
Коли Діва Марія говорить нам, щоб ми молилися, вона не вимагає, щоб молилися лише на словах, але щоденно відкривали своє серце, щоб молитва була дійсно радістю. Каже, перед тим, як почнете молитися, відкиньте всі думки, які вам заважають, і починайте з одним «Отче наш». Моліться до свого великого Отця, який є на небесах, який повний безмежної любові, який нас так сильно любить. У цій хвилині представте Йому всі свої бажання, всі свої труднощі, нехай Він вчинить так, як найкраще, нехай буде Його воля, а не наша. Наступного дня молімося «Богородице Діво» як до нашої великої Матері, котру бачимо очима нашого серця, котра завжди біля нас і котра нас дуже любить. Післязавтра будемо молитися «Слава Отцю», давати хвалу своєму Отцеві і дякувати за все, що нам дає, і добре, і не дуже добре, щоб уміли однаково приймати усе, що приходить від Нього. Таким чином, день за днем будемо відкривати своє серце і роздумувати над кожним словом, яке вимовляємо, щоб бачити значення тих слів для нас і за ними жити.
Пречиста Діва показала це на одному прекрасному прикладі. Каже, всі ви у своїх родинах маєте горщик з квіткою. Якщо кожного дня цю квітку поливатимете двома-трьома краплями води, побачите, як вона росте, розвивається і врешті з’явиться прекрасна троянда. Так і з нашим серцем. Якщо кожного дня до свого серця вкладаємо два-три слова молитви, воно росте, розвивається і дає цвіт. А коли два-три дні до вазонка не доливаємо води, бачимо як цвіт зникає, мов ніколи його і не було. Пречиста Діва каже, що часто, коли приходить час на молитву, ми думаємо: я змучений, помолюсь завтра! Прийде завтра і післязавтра, і так з кожним днем свою молитву віддаляємо від себе, а до нашого серця входить все, що приходить з лихої сторони. Пречиста Діва каже, як квітка не може жити без води, так і ми не можемо жити без Божого милосердя. І каже, що молитву серця ніколи не можна вивчити чи її навчитися. Молитвою серця можемо лише жити, з дня на день робити крок вперед.
Коли Діва Марія пропонує піст, то від хворих осіб не вимагає посту на хлібі й воді, але щоб в цей день відреклися того, що їм найдорожче. Здоровим людям, котрі кажуть, що не можуть постити, бо їх голова болить чи погано почуваються, Богородиця каже, якщо ми постимо з любові до Ісуса і до неї, тоді не буде жодних труднощів. Єдине, чого бракує – це нашої твердої волі.
Пречиста Діва закликає нас до цілковитого навернення: «Дорогі діти, коли ви у проблемах, труднощах, невигодах, всі ви думаєте, що Ісус і я далеко від вас. Але, – каже Марія, – ми завжди поруч з вами, лише відкрийте ваші серця, щоб могли нас пізнати серцем і щоб могли усвідомити, як сильно ми вас любимо!»
Богородиця просить, щоб ми відрікалися того, що нам наймиліше, а їй було б особливо приємно, щоб ми відреклися гріха, щоб не грішили більше. Каже: «Даю вам свій мир і свою любов», щоб ми могли їх віднести до наших родин, дати нашим знайомим біля нас. Для цього дає нам своє благословення і молиться за всіх нас.
Каже, що їй в особливий спосіб було б приємно, коли б у наших сім’ях, у наших спільнотах відновилася молитва на вервиці, щоб батьки молилися разом з дітьми і діти з батьками, щоб сатана дійсно нічого не міг нам зробити. Пречиста Діва визнає, наскільки сатана сильний і наc у всьому бажає знищити. Тому вимагає від нас зміцнити наші молитви, аби ми своїми молитвами могли його віддалити від себе якнайдалі, щоб нам нічого не міг вчинити. Діва Марія говорить: «Найкраще можете це зробити з вервицею в руці. Це найміцніша зброя проти сатани». Тому Пречиста Діва рекомендує завжди мати при собі щось посвячене, хрестик чи медалик, один маленький знак, з яким легше могли б захиститися від сатани.
Богородиця радить, щоб Святу Літургію ми поставили на перше місце, каже, що це найважливіша і найсвятіша хвилина, що в цій хвилині приходить живий Ісус і ми Його приймаємо до свого серця. Тому Пречиста Діва вимагає в особливий спосіб підготуватися до цієї хвилини, щоб Ісуса якомога достойніше і з любов’ю могли прийняти.
Пречиста Діва рекомендує святу сповідь щомісяця, і за потребою – як кожна людина відчуває. Каже: «Не розумійте сповідь як звільнення від гріхів, а після сповіді далі живете по-старому», але ми повинні змінюватися, щоб бути новими людьми, і маємо просити у священика поради, щоб він нам показав, як зробити крок вперед.
В особливий спосіб Діва Марія хвилюється за усю молодь в світі. Каже, що молодь знаходиться у надзвичайно важкому стані і ми їй можемо допомогти тільки нашою любов’ю і молитвою серця. І каже: «Дорога молоде, те, що вам
сьогоднішній світ пропонує, все є тимчасовим». Сатана використовує кожну вільну хвилину для себе, а сьогодні найчастіше це робить з молоддю, бо бажає зруйнувати наші сім’ї.
Пречиста Діва каже: «Дорогі діти, цей час є часом великого милосердя». Бажає, щоб ми відновили в серці її послання і почали ними жити.
Хочу сказати вам: сьогодні ввечері, коли Пречиста Діва прийде під час об’явлення, я представлю всіх вас, всі ваші сім’ї і буду молитися за вас. І нехай Цариця миру всіх вас поблагословить своїм миром і любов’ю. Будьмо з’єднані в молитві, я буду молитися за вас, а ви час від часу згадайте і нас.

Фото: medjugorje.ws

Попередня

Говорять візіонери: Іванка Іванкович

Наступна

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 січня 2019 року, через візіонерку Марію Павлович-Лунетті