Свідчення 33-х денних духовних вправ

7.10. 2024 року на спомин Пресвятої Діви Марії Розарію ми завершили 33-денні духовні вправи онлайн, в якому взяли участь більше 6000 учасників з різних країн Словаччини, Чехії, України, Литви, Латвії, Білорусії, Росії, Молдови, Казахстану, Ізраїля… та інших куточків світу, де знаходяться члени наших молитовних груп, пов’язаних через спільноту Світло Марії.

Дякуємо Господу за всі ласки, які ми отримали за заступництвом Цариці миру. Ми хочемо  поділитися з вами деякими свідченнями:

«Духовні зустрічі були настільки чудовими і пробуджуючими, що вони неймовірно глибоко відкривали серце. Слова правди з Євангелія були настільки досконало і по-людськи донесені, що навіть коли йшлося про наші недоліки і слабкості, вони зворушували душу. У кожному роздумі відчувалося, як серце нашої дорогої Матері було з’єднане з Її Сином Ісусом і з нами, її улюбленими дітьми. Дякуємо за ДАР часу, який ми мали ласку провести разом. Дорога Мати, веди нас і благословляй».

«Дякую Пречистій Діві Марії за ласки, за ті глибокі роздуми, які читала щодня, що спонукало думати про те, що важко описати».

«Щиро дякую за спільну молитву. Матінко Божа Царице неба і землі дякую Тобі за все. Дякую Тобі за всі ласки, які мені посилаєш. За молитви протягом 33 днів. Я кожен день по декілька разів слухала і ще хочеться слухати. Дарую Тобі цей рік з 7 жовтня 2024 по 7 жовтня 2025 у Твоїх намірах за Божий мир на Україні і цілому світі».

«Слава Ісусу Христу! Щиро дякую за можливість взяти участь у посвяті  Ісусу через Марію.  Дякую за роздуми над Святим Письмом, які щодня допомагали споглядати духовними очима Ісуса, бути поруч, слухати, інколи торкатись Його. Допомагали краще пізнати себе. Дякую отцю який так богонатхненно читав Євангеліє і роздуми. Голос дуже гарно вводив у медитацію. Дякую сестричці,  яка читала Послання Богородиці і всім хто вів нас дорогою цих духовних вправ. Було дуже приємно вас слухати.  Мені хіба що хотілося б трохи більше часу на роздуми над Св. Письмом, трохи довше побути з Ісусом. Нехай Господь щедро винагородить всіх вас за вашу працю! Мир Вам».

«Слава Ісусу Христу! Щиро дякую Господу Богу, Ісусу, Матінці Божі за всі піклування до мене і моєї сімʼї, за любов і за всі ласки! Хочу засвідчити всім силу молитви на Вервиці і читання Святого Письма.  Господь неодноразово зцілював мене, ще 13 років тому від меланоми коли я була вагітна, я і дочка, яка була в моєму лоні живі і здорові, а також далі продовжує Господь зцілювати і тепер, і завжди коли ми звертаємо і молимося, молитви наші вислухані, ми зціляємося і оздоровляємося. За все Слава Господу Нашому, Слава Ісусу Христу і Нашій Небесній Цариці що молиться за нас! Господь милосердний до нас всіх, віримо, молимося і все буде дано нам! Також щиро дякую всій спільноті за і всім молільникам і організаторам групи. Всім Божої опіки та благословення на довгі та щасливі роки».

«Дякуємо за чудово підібрані слова і молитви. Це справді велика духовна віднова і підтримка. Дякую! До наступних духовних вправ! Хай Бог і Богородиця  Вам і нам допомагає в цьому».

«Дякую. Ісус говорить “прийдіть і скуштуйте”, засмакувавши цих роздумів, молитви, Божої присутності, хочеться у цьому перебувати. Дякую і чекаю наступних розважань молитовних».

«Дякую за чудові духовні вправи. Завдяки вам ми змогли об’єднатися в молитві і утворили чудову онлайн-групу з п’ятнадцяти учасників. Завдяки вам ми щодня разом читали і роздумували над Божим Словом. Коли це було можливо, до нас приєднувався священник, і молитви закінчувалися священничим благословенням. Ми надзвичайно вдячні за ці духовні вправи, за вас, за спільноту і за всі благодаті, які Господь нам дарував».

«Дякую за заохочення. Найбільше мене вразили «виклики» для особистого контакту з Ісусом: «Поговори з Ісусом», «Запитай Ісуса», «Встань, сядь з Ним». Це було дуже потужно, досить автентично. Дякую Богу.

«Від усього серця дякую Богородиці за те, що спільнота «Світло Марії» – це простягнуті руки нашої дорогої Матері. Цього разу це було не перше моє посвячення, але перше, яке принесло багато плодів. Я відчувала мир, силу і впевненість, як ніколи раніше. Протягом 20 років я молилася за навернення мого чоловіка, і цього року наша Мати запросила його до Меджуґор’я. Він святкував свій день народження в Меджуґор’ї. Він відсвяткував там свій день народження в день, коли Ватикан оприлюднив цю дивовижну новину. Попереду у нас ще довгий шлях, але Мама вже формує його. Ще однією радістю було те, що наша дочка була в Меджуґор’ї на сповіді через 10 років. Дякую, Мамо, за спільноту «Світло Марії». Дівчата, дякую вам за вашу жертовну працю. Нехай Господь Бог винагородить вас рясними благодатями».

Попередня

14.10.2024

Наступна

15.10.2024