Дев’ятниця молитви та посту за мир 16 – 24 березня 2023

“Наверніться й одягніться в покаянні одежі та глибоку особисту молитву, і в смиренні просіть у Всевишнього миру.”
(Послання Цариці миру, 25 лютого 2023 року)

Дякуємо кожному з Вас особисто, усім спільнотам та парафіям, що приєднуються до спільної молитви та посту за мир. Ця дев’ятниця супроводжується молитвою та з благословення кошицького архієпископа-митрополита Бернарда Бобера та єпископа-помічника Харківсько-Запорізької дієцезії Яна Собіла.

Завершимо дев’ятницю посвятою Непорочному Серцю Пресвятої Діви Марії в Урочистість Благовіщення Господнього 25 березня 2023 року.

Приєднуйтеся до нас!
Що будемо молитися та як постити?

МОЛИТВА
Оберіть відповідну годину молитви, під час якої буде почергово молитися Розарій (Вервицю)
ПІСТ
Оберіть день посту на хлібі та воді (якщо за станом здоров’я не можете постити, тоді можете обмежитися в той день від чого найбільш прив’язані в їжі чи в недобрих звичках)

Пропонуємо два варіанти як долучитись до дев’ятниці за мир від 16 до 24 березня 2023 року

1. Долучитись в себе на парафії або в молитовній спільноті
Якщо бажаєте організувати безперервний піст та молитву в себе на парафії, то з ініціативи вашого священника (або його благословення) можете організувати графіки в онлайн формі чи видрукувавши готові графіки до заповнення, перейшовши за посиланням та керуючись інструкціями наведеними нижче:

або відсканувавши QR-код:

Перейти до інструкції організації відсканувавши цей QR-код

Перейти до таблиць та графіків відсканувавши цей QR-код

2. Долучитись особисто на сайті молитви та посту за мир
Можете перейти на нашу сторінку www.mir.com.hr та вибрати відповідний день посту чи відповідну годину молитви за мир, вписавши себе в таблиці-розкладі.

Завершимо ДЕВ’ЯТНИЦЮ МОЛИТВИ І ПОСТУ ЗА МИР посвятою Непорочному Серцю Пресвятої Діви Марії 25 березня 2023 року, в Урочистість Благовіщення Господнього.

До спільної посвяти можете приєднатися 25 березня 2023 р., о 12.30 к.ч., під час онлайн-трансляції з гори Явлінь (г.Подбрдо, Меджуґор’є) за посиланням на нашій сторінці svitlomariji.com.ua

Або здійснивши посвяту індивідуально, зі своїми сім’ями, у своїх парафіях в зручний для вас час (25 березня 2023 року)

Нижче пропонуємо Вам молитву посвяти:
Пресвята Діво Маріє, сьогодні перед Тобою й у Твоїх руках відновлюю та підтверджую обітниці святого Хрещення.
Назавжди відрікаюся сатани, усіх його діл, а посвячуюся Пресвятому Серцю Ісуса Христа. Хочу нести свій хрест і наслідувати Христа по всі дні свого життя, згідно з волею Небесного Отця.О Маріє, перед лицем усього небесного двору й цілої Церкви посвячуюся Твоєму Непорочному Серцю. Будь моєю Матір’ю і Царицею. У повному підпорядкуванні й любові Тобі віддаю й посвячую своє тіло та душу, своє майно, видиме й невидиме, плоди своїх добрих діл, минулих, теперішніх і майбутніх, залишаючи за Тобою всеціле і повне право розпоряджатись мною й усім, що мені належить, по Твоїй благій волі, задля більшої слави Божої тепер і навіки. Амінь.

Ви можете зв’язатися з нами, написавши на адресу: gospa3@gmail.com

| Завантажити плакат

Попередня

09.03.2023

Наступна

10.03.2023