ДЯКУЄМО ЗА УСІ БЛАГОДАТІ

Дорогі друзі!
Щиро дякуємо всім, хто протягом 33-х днів, день за днем, робив разом із нами крок до посвяти себе Ісусу Христу через Марію.

Дякуємо Господу за всі благодаті, даровані нам через Марію, особливо в цей день посвяти, коли через руки Марії віддали Ісусові свої життя.

Також будемо раді, отримати від вас зворотній зв’язок. Отож якщо ви бажаєте поділитись своїм свідченням від участі в духовних вправах онлайн – 33-х денній підготовці до посвячення себе Ісусу Христу через Марію – або у вас виникли якісь запитання, то просимо надсилати листи за адресою: gospa3@gmail.com

Сьогоднішній день – це не кінець, а лише початок нової духовної дороги, на якій завжди можете перебувати з Ісусом та Марією. Заохочуємо згуртовуватися в молитовні групи та єднатися з нами через газету “Світло Марії”, де знаходяться розважання для молитовних груп. Адже Ісус заповів нам: “… де двоє або троє зібрані в Моє ім’я, там Я серед них” (Мт 18:20), а також Богородиця говорить: “Молитовні групи є сильні — через них, дітоньки, Я можу бачити, що Святий Дух діє у світі…” (з послання 25.06.2004 р., Меджуґор’є).

І надалі залишаємося в єдності з Вами.

За всіма новинами слідкуйте на наших сайтах: https://svitlomariji.com.ua та http://medjugorje.com.ua

У молитві з Вами,
“Світло Марії”.

Попередня

Поклоніння Хресту в Меджугор’ї 05.06.2020

Наступна

Адорація Пресвятих Дарів, Меджугор’є, 06.06.2020