Генеральний міністр ОБМ о. Массімо Фусареллі очолив Святу Месу, якою розпочався новий рік у Меджуґор’ї.

Генеральний міністр Ордену Менших Братів о. Массімо Фусареллі очолив Святу Месу, якою розпочався новий рік у Меджуґор’ї. О. Міленко, провінціал францисканської провінції Герцеговини, подякував за приїзд і привітав його від імені братів, що служать у Меджуґор’ї й у цій провінції та яким довірено душпастирство цього паломницького місця й згаданої парафії.
О. Массімо Фусареллі під час гомілії звернувся до всіх такими словами:
«Я приїхав сюди в паломництво, щоб молитися з усіма вами про живу віру в Ісуса Христа, Втілене Слово, осередок усесвіту та історії. Тут я як паломник, як послідовник св. Франциска, який до Матері Господа Ісуса мав невимовну любов, бо Вона нам дарувала брата – величного Господа. На неї покладав він свою надію, шанував її заступницею своєю та своїх братів, звертав до Неї свої прохання та переживання, яких людська мова не може висловити».
О. Массімо Фусареллі наприкінці Меси подякував «своїм Меншим Братам цієї францисканської провінції Герцеговини, за те, що вони живуть і служать на цій землі роками, століттями», а також підсумував: «І ми знаємо цінність їхньої присутності та їхнього служіння тут, і сьогодні ввечері я хочу особливо подякувати братам, які працюють у цій парафії й готові прийняти, вислухати та висповідати паломників, і вони роблять це разом із багатьма іншими священниками, монахами, монахинями, мирянами та волонтерами. Нехай Бог, що знає серце кожного, відплатить вам. Також від імені всього нашого Ордену, розсіяного по всьому світу, я висловлюю свою радість, задоволення, зокрема виправдану гордість, що в нас тут є брати, які служать багатьом».

Джерело:https://radio-medjugorje.com/

Попередня

10.01.2022

Наступна

11.01.2022