Інформаційний центр “Мір – Меджуґор’є” транслюватиме в прямому етері заупокійну Месу, поховальний обряд і похорон монс. Хенріка Хозера

Інформаційний центр “Мір – Меджуґор’є” транслюватиме в прямому етері заупокійну Месу, поховальний обряд і похорон монс. Хенріка Хозера, які відбудуться в четвер та п’ятницю, 19 і 20 серпня, у Варшаві.

Трансляція буде доступна на радіо “Мір – Меджуґор’є”, на сайті www.medjugorje.hr та YouTube-каналі “Media Mir Medjugorje”.Також буде надано переклад десятьма мовами.

Завтра, у четвер, 19 серпня, о 12 годині (за меджуґорським часом) в семінарійній церкві Олтаржева буде відправлено Святу Месу за упокій душі. Заупокійна Свята Меса за монс. Хенріком Хозером відбудеться в п’ятницю, 20 серпня, о 12 годині (за меджуґорським часом) в катедральному соборі Варшавсько-Празької єпархії. Її очолить кардинал Казімір Нич, архієпископ і митрополит Варшавський. Проповідь проголошуватиме архієпископ Тадеуш Войда, митрополит Гданський. Після Святої Меси буде здійснено поховальний обряд і тіло покійного буде поміщено в крипту катедрального собору Варшавсько-Празької єпархії.

Попередня

Проповідь, Меджугор’є 16.08.2021

Наступна

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 серпня 2021 року через візіонерку Марію Лунетті