МЕДЖУҐОР’Є IT-КОНГРЕС – ITM З 7 ПО 10 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ

Від 1981 року й до сьогодні Меджуґор’є – усесвітньо відоме місце молитви й духовності. Бажаючи поділитися цим досвідом з іншими, ми організували Меджуґорську IT-конференцію (ITM), що дає можливість духовного зростання і знайомства з людьми з IT-сектора. В IT-секторі, який часто орієнтований на комерційні додатки та масові проєкти, рідко можна знайти контент, що відповідає глибоким духовним інтересам інженерів-програмістів.

Використовувати технології в поширенні євангелізації закликає нас Папа Франциск: «Місії Церкви необхідно адаптуватися до часу й використовувати сучасні засоби, які технології надають нам. Ідеться про вступ на сучасні простори сповіщення милосердя та доброти Божої. Ми повинні використовувати ці засоби, особливо Інтернет, не стаючи їхніми слугами. Ми повинні не ставати заручниками сітки, а навпаки ловити рибу, тобто приваблювати душі до Господа».

Натхнені словами Папи, ми запрошуємо на конференцію інженерів-програмістів і фахівців у галузі технологій, які хочуть застосувати свої навички, досвід і здібності в проєктах, пов’язаних зі взаємним проникненням технологічного світу та духовності, а також із поширенням євангелізації. «Хоч би якою складною була ситуація, якби інколи справді не здавалося, що євангельському посланню немає місця, ми не повинні відмовлятися від здійснення того, що має суттєве значення в нашому християнському житті, а саме – євангелізації», – наголошує Папа Франциск.

Цілі цього проєкту пронизані духовністю Меджуґор’я:

  1. Пропагувати духовність Меджуґор’я як глобального явища в життя людей.
  2. Порушувати питання, як жити віруючим у цифровому світі та не втратити своєї християнської ідентичності.
  3. Привертати увагу до проблеми поєднання технологій і духовності: участь у динамічних дискусіях та згуртування людей, які поділяють любов до католицької віри та технологій з метою дослідження нових кордонів і співпраці.

Запрошуємо вас зареєструватися на нашу конференцію за таким посиланням: https://mediamirmedjugorje.com/conference. Кількість місць обмежена, тому рекомендуємо вам зареєструватися заздалегідь і забронювати своє місце в цьому духовно-цифровому паломництві 7-10 березня 2024 року в Меджуґор’ї.

Попередня

Дев’ятниця перед Різдвом: 2 день

Наступна

Дев’ятниця перед Різдвом: 3 день