Молитва за мир 2015: пряма трансляція

Дорогі наші друзі, всі, хто молиться разом з нами за мир!
Запрошуємо всіх вас: сім’ї, молитовні групи, спільноти та парафії, з’єднані зі «Світлом Марії», об’єднатися разом у молитві за мир на молитовної зустрічі, яка відбудеться у вівторок, 29 вересня, в кафедральному соборі св. Стефана у Відні. Початок зустрічі о 17.00 за Київським часом.
На сайті www.marytv.tv буде доступна пряма трансляція зустрічі. У співпраці з Mary TV наш молитовний центр «Світло Марії» забезпечуватиме синхронний переклад російською мовою.
У цей день, ми тут, в Меджуґор’є, а ви, наші друзі з стількох країн з’єднаємося в молитві з тими, хто братиме участь на зустрічі у Відні, а також з тисячами людей по всьому світі, які будуть дивитися пряму трансляцію. Мир — це дорогоцінний Божий дар: мир в серці, мир у сім’ях та спільнотах, в наших країнах і в усьому світі.
«Послання для тебе: молитва за мир» — це молитовна зустріч, яка ось уже 8 років щороку відбувається в кафедральному соборі св. Стефана у Відні і збирає на спільну молитву тисячі людей.
Гості та учасники зустрічі: кардинал Крістоф Шенборн (Австрія), Марія Павлович-Лунетті, о. Карл Вальнер, о. Марінко Шакота, спільнота «Ченаколо», благодійна організація Mаry’s Meals (Їжа Марії) і численні свідки віри.
ПРОГРАМА
16.00 ( 17.00 за Київським часом)
– Свідчення про священичі покликання через Меджугор’є отців Карла Вальнера, Марінко Шакоти та декана Стефана Ройфурса.
-Плоди Меджугор’є:
Натхнення спільноти Ченаколо, яка опікується молодими людьми у кризових ситуаціях (http://cenacolo.at)
Подяка від Магнуса МакФарлане-Бароу за тривалу допомогу від друзів Меджугор’я за ініціативою Mery’s Meals, завдяки якій сьогодні щодня отримують їжу понад мільйон дітей (http://www.marysmeals.at)
17.15 (18.15 за Київським часом)
-Духовне натхнення Марії Павлович-Лунетті, яка свідчить про те, що з 25-го червня 1981-го року бачить Божу Матір
18.00 (19.15 за Київським часом)
– Молитва Розарію
19.00 (20.00 за Київським часом)
-Свята Меса, яку відправлятиме кардинал Кристоф Шенборн спільно із архиєпископом Андре-Йозефом Леонардом з Брюселя та численними священиками
-Заключна частина – Адорація Найсвятіших Тайн, приблизно до 21.30 (22.30 за Київським часом)

Попередня

Світ забув і полишив Бога (о. Любо Куртович)

Наступна

Запрошуємо на VII Меджуґорську молитовну зустріч в Україні