Молитва за мир та посвята Непорочному Серцю Пресвятої Діви Марії

Дорогі друзі! Запрошуємо Вас завершити ДЕВ’ЯТНИЦЮ МОЛИТВИ І ПОСТУ ЗА МИР Посвятою Непорочному Серцю Пресвятої Діви Марії цієї суботи, 25 березня 2023 року, в Урочистість Благовіщення Господнього.
Розпочнемо спільною молитвою Розарію на горі Подбрдо (Меджуґор’є) о 12.30 к.ч., після якої здійснимо АКТ ПОСВЯТИ.

Папа Франциск цими днями, 22 березня 2023 року, закликав усіх вірних та молитовні спільноти обновити Акт Посвяти Непорочному Серцю Пресвятої Діви Марії.
Долучімось до цього запрошення Святішого Отця та довіримо справу миру Цариці миру здійснивши Посвяту індивідуально, зі своїми сім’ями, у своїх парафіях приєднавшись до онлайн-трансляції чи в зручний для Вас час (нижче пропонуємо текст молитви).

Долучитися зможете через онлайн-трансляцію на сторінці: www.marytv.tv

Дякуємо всім хто невтомно молиться і постить за мир, продовжуймо і наділі разом через сайт www.mir.com.hr

Молитва посвяти:

Пресвята Діво Маріє, сьогодні перед Тобою й у Твоїх руках відновлюю та підтверджую обітниці святого Хрещення.
Назавжди відрікаюся сатани, усіх його діл, а посвячуюся Пресвятому Серцю Ісуса Христа. Хочу нести свій хрест і наслідувати Христа по всі дні свого життя, згідно з волею Небесного Отця.О Маріє, перед лицем усього небесного двору й цілої Церкви посвячуюся Твоєму Непорочному Серцю. Будь моєю Матір’ю і Царицею. У повному підпорядкуванні й любові Тобі віддаю й посвячую своє тіло та душу, своє майно, видиме й невидиме, плоди своїх добрих діл, минулих, теперішніх і майбутніх, залишаючи за Тобою всеціле і повне право розпоряджатись мною й усім, що мені належить, по Твоїй благій волі, задля більшої слави Божої тепер і навіки. Амінь.

Спільнота Світло Марії

Попередня

24.03.2023

Наступна

25.03.2023