Запрошення до новенни до Фатімської Богородиці

Дорогі брати і сестри,

 Запрошуємо разом розпочати молитву новенни до Фатімської Богородиці.

У Меджуґор’ї Діва Марія закликала нас зрікатися, постити і жертвувати все в намірі того, щоб здійснилося усе, те що Господь довірив Богородиці в цей час.  Молімося за перемогу Її Непорочного Серця.

Розпочинаємо 4 травня і закінчуємо 12 травня 2024 року вігілією 107-ї річниці Її об’явлень у Фатімі.

Щовечора тут, у Меджуґор’ї, разом із вами, в момент об’явлень Богородиці о 17.40 (за меджуґорським часом), ми будемо віддавати цей наш спільний намір.

Послання Богородиці, 25 серпня 1991.

“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас до молитви. Зараз, як ніколи раніше, коли почав здійснюватися Мій план, сатана сильний і хоче змести Мої плани миру та радості, щоб ви думали, нібито Мій Син не є сильним у Своїх рішеннях. Тому всіх вас закликаю, дорогі діти, молитися й постити ще сильніше. Закликаю вас до відречення впродовж дев’яти днів, щоб із вашою допомогою здійснилося все те, що Я хочу здійснити через тайни, які розпочала у Фатімі. Закликаю вас, дорогі діти, щоб ви зараз збагнули важливість Мого приходу й серйозність ситуації. Хочу спасти всі душі та пожертвувати їх Богові. Тому молімося, щоб здійснилося цілком усе, що Я розпочала. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 січня 2023 р.

“Дорогі діти! Моліться зі Мною за мир, бо сатана хоче війни та ненависті в серцях та народах. Тож моліться та жертвуйте ваші дні у пості та покаянні, щоб Бог дав вам мир. Майбутнє на роздоріжжі, бо сучасна людина не хоче Бога. Тому людство прямує до загибелі.  Дітоньки, ви Моя надія. Моліться зі Мною, щоб  здійснилось те, що Я почала у Фатімі й тут. Моліться і свідчіть мир серед свого оточення та будьте людьми миру. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Попередня

03.05.2024

Наступна

1 ДЕНЬ. НОВЕННА ДО БОЖОЇ МАТЕРІ ФАТІМСЬКОЇ