Програма святкування 41-ї річниці об’явлень Цариці миру в Меджуґор’є

24 червня о 6.00 (за меджуґорським часом) відбудеться Похід миру, який рушить з Гумца (святиня святого Антонія) до Меджуґор’я. Це молитовне паломництво вперше відбулося в 1992 році, у розпалі балканської війни, коли група паломників з-за кордону, на чолі з другом Меджуґор’є, Хубертом Лібхерром вирушила з Гумца до Меджуґор’є, молячись за мир в Хорватії та Боснії і Герцеговині. Будемо молитися за мир, який так потрібний світу, Україні та в серцях усіх людей.
Після вечірньої Святої Меси розпочнеться Адорація, яка триватиме всю ніч до 6:00.

У річницю об’явлення, 25 червня, як і минулого року, відбудеться процесія від Подбрдо – місця, де вперше з’явилася Богородиця – до церкви св. Якова в Меджуґор’ї. Процесія розпочнеться з Подбрдо о 16.30 (за меджуґорським часом), щоб учасники могли дійти до Парафіяльної церкви до початку вечірньої молитовної програми.
Далі, на Зовнішньому вівтарі, після молитви Розарію, процесією зі статуєю Богородиці о 19.00 розпочнеться урочиста Свята Меса. Як і кожного 25-го числа місяця, відразу після Меси відбудеться спільна Адорація, яка триватиме у тиші до 7 ранку.

Джерело: radio-medjugorje.com

Попередня

9-й день дев’ятниці до 41-ї річниці об’явлень Богородиці у Меджуґор’ї

Наступна

Катехеза “В школі Богородиці” о. Данко Перутіна