VI. Молитовна зустріч у Словаччині (Фотогалерея)

Від щирого серця дякуємо Богові за зустріч, яку Він дарував нам у суботу, 23 квітня, в храмі Марії, Матері Церкви на Турзовці! Цього дня Божа Матір зібрала понад 3 тис. людей на 6-у молитовну зустріч у Словаччині. Крім того, була доступна пряма трансляція зустрічі з перекладом на російську, українську та англійську мови. А це означає, що нас було ще більше! 🙂
Щиро дякуємо кожному, хто молився дев’ятницю перед зустріччю, хто був присутній на ній, хто духовно був із нами! Дякуємо кожному, хто брав участь в організації зустрічі, хто служив молитвою і конкретною допомогою! Дякуємо священикам, які були на зустрічі, сповідали, служили Святу Літургію, радували й надихали нас своєю присутністю, усмішкою, свідченням! Дякуємо Готтфріду й Терезі за їх свідчення, дякуємо прекрасній молоді, яка «молилася» музикою та співом, дякуємо кожному з вас, наші дорогі друзі!
«Закликаю вас до навернення…» – ці слова Богородиці були темою дня. Маріє, усім серцем хочемо відповісти на Твій заклик і жити за Твоїми послання, тому що вони – дорогоцінні слова з Неба, якими Ти ведеш нас до Ісуса, нашого Бога!

Попередня

Пряма трансляція Молитовної зустрічі в Литві 14.05.2016

Наступна

Молитва Вервиці творить чудеса