З 1 по 6 серпня у Меджуґор’є пройде 33-й молодіжний фестиваль

Цього року у  Меджуґор’є з 1 по 6 серпня пройде 33-й Младіфест – Міжнародний молитовний фестиваль молоді.  Девіз цьогорічного Молодіжного фестивалю: «Навчіться від Мене – і знайдете мир» (Мт. 11, 28-30).
Також було представлено логотип Молодіжного фестивалю, на якому, окрім вже впізнаваного серця та хреста, зображено ще й голуба миру з оливковою гілкою.
Урочисте відкриття цьогорічного Младіфесту відбудеться у понеділок, 1 серпня, вечірньою молитовною програмою на зовнішньому вівтарі церкви св. Якова.
Наступного дня о шостій годині ранку на Подбрдо біля статуї Божої Матері будуть молитися радісні таємниці Розарію. В інші дні програма розпочинається молитвою, катехезою та свідченнями о 9:00. Перша частина триває до обіду, а потім продовжується свідченнями о 17.00 та вечірньою молитовною програмою.
І цього року очікують тисячі молодих людей з усього світу, а детальнішу програму та інструкції для тих, хто планує приїхати в Меджуґор’є, можна побачити тут
«Дорога молодь! Молодіжний фестиваль – це тиждень присвяченої молитви та зустрічі з Ісусом Христом, особливо в Його живому Слові, під час Євхаристії, Адорації та Таїнства Примирення. Ця подія – за досвідом багатьох – має силу вести нас до Господа», – написав минулого року Папа Франциск на початку свого послання до учасників Младіфесту. Нехай погляд Бога, який любить вас, супроводжує вас щодня, щоб, зустрічаючись з іншими, ви могли стати свідками нового життя, яке ви отримали як дар. Тому молюся та благословляю вас, прошу вас про молитву».

Джерело: radio-medjugorje.com

Плакат фестивалю Младіфест (PDF)

Попередня

26.05.2022

Наступна

Літній розклад молитовної програми в Меджуґор’є