ЗМІНА ДАТИ МЛАДІФЕСТУ 2023

З 26 по 30 липня 2023 року в Меджуґор’ї пройде 34 Фестиваль молоді. Темою Младіфесту, як і всіх міжнародних духовних обнов у Меджуґор’ї, буде «Ось Моя мати і брати Мої!» (Мт. 12, 49). Про зміну дати говорив апостольський візитатор парафії Меджуґор’я монс. Альдо Каваллі та парох о. Звонімір Павічич.

«Кожному, хто знає Меджуґор’є і приїздить регулярно, відомо, що Младіфест завжди починається 1 серпня і закінчується 6 серпня. Але наступного року в ці дні відбудеться зустріч зі Святішим Отцем – Світові дні молоді в Лісабоні. Ми миттєво відреагували й змінили дату Младіфесту. Звісно, якщо Святіший Отець запрошує молодих людей в одне місце, ми не будемо їх запрошувати до себе, але будемо щасливі, якщо вони зможуть приїхати в Меджугор’є, а потім поїхати на зустріч зі Святішим Отцем», – сказав отець Звонімір Павічич.

Монс. Альдо Каваллі пояснив гасло духовних обнов «Ось Моя мати і брати Мої!» (Мт. 12, 49) і цією думкою завершив нашу розмову. «Цю цитату ми знаходимо в усіх трьох Євангеліях. Родичі Ісуса разом із Марією зустрічають Ісуса, коли Він проповідує і творить чудеса. Ісус говорить до Своїх учнів, коли ж вони кажуть Йому: «Он Твоя мати і Твої брати стоять надворі, бажаючи говорити з Тобою». Ісус поглянув на Своїх учнів і на всіх, хто Його слухав, і промовив: «Ось Моя мати і брати Мої! Бо хто чинить волю Мого Отця, що на небі, той Мій брат, сестра і мати». Марія так жила. Вислухала, зрозуміла й утілила в життя. Тож і ми, якщо хочемо стати частиною сім’ї Ісуса, повинні слухати, розуміти й упроваджувати в життя».

Джерело: www.radio-medjugorje.com

Попередня

16.10.2022

Наступна

17.10.2022