“Моє Серце переможе”

Дорогі друзі Цариці миру!

Ми раді повідомити, що книга візіонерки Мір’яни Солдо “Моє Серце переможе тепер доступна і російською мовою! Замовити книгу можна на нашому сайті за цим посиланням.

У своїй автобіографії Мір’яна ділиться внутрішніми переживаннями, пов’язаними з об’явленнями Богородиці, і пропонує свій погляд на їх історію і сенс. Вона прямо і щиро пише про власний молитовний досвіді, про те, як змінювалися її уявлення про Бога і, звичайно ж, про те, який вплив на її життя надали переслідування комуністів і війна в Югославії.
Від щирого серця рекомендуємо вам цю книгу і запрошуємо поділитися своїми враженнями після прочитання!

Мір’яна СОЛДЕ – одна з шістьох дітей, кому в 1981 році в гірському Герцеговинскому селі Меджуґор’є об’явилася Пресвята Діва Марія. Спочатку діти дуже злякалися, але наступного дня повернулися на те саме місце знову, а потім і через день. Зустрічі з Божою Матір’ю стали щоденними. Незабаром на них були присутні вже десятки тисяч віруючих, які стали свідками перших явних чудес.

Мір’яна розповідає про те, як влада соціалістичної країни рік за роком робили все, щоб припинити те, що відбувається, але безуспішно. Море паломників було не зупинити. І зараз, майже через сорок років, Меджуґор’є – один із найбільших духовних центрів, до якого в пошуках Бога приїжджають мільйони прочан, а дітям-візіонерам тим часом – вже за п’ятдесят.
У своїй книзі Мір’яна докладно розповідає про свої зустрічі з Божою Матір’ю, ділиться досвідом молитви, посту, віри і любові. Вона пише про те, що її вчила Пресвята Діва Марія, і як важко їй було виконати заповідь про любов до ворога.

Це дуже жива розповідь про диво. Про диво, яке настільки реальне і доступне, що в нього важко повірити. Книга наповнює серце надією, вірою, довірою до Бога і миром.

“Мир, мир, мир” – ось один з перших закликів Богородиці в Меджуґор’є в 1981 році. Він як ніколи актуальний і зараз.

 

 

Попередня

Мирьяна Солдо. Мое Сердце победит

Наступна

Адорація Пресвятих Дарів, Меджугор’є 19.12.2020