Свідчення 33-денних духовних вправ посвяти, закінчених 8 грудня 2020 року.

Дуже вдячна всім організаторам цієї спільноти й прошу Господа для всіх благословення, позаяк це щось неймовірне. Для мене – гордої, егоїстки, лицемірки – Господь здійснив чудо: упокорив мене, зробив лагідною, смиренною, милосердною. Є ще багато над чим працювати, бо ще далеко не така, якою б хотілося бути. Але дякую Господу за Його благословення, адже я ніщо без Господа. Ще раз дуже дякую. І надалі буду молитися й просити в Татуся Небесного прозріння для тих, що не спізнали Його любові. Амінь (Ганна).

Слава Ісусу Христу! Це вже третя моя сходинка до посвяти Ісусові Христу через Непорочне Серце Марії. З кожним кроком відчуваю все більше благодаті. Божественна ейфорія супроводжує мене впродовж 33-денної подорожі до Серця Ісуса. Дякую Тобі, Боже, за Твоє милосердя, за Твою любов до мене, за Твого Сина, Його Пресвяте Серце, яке ввібрало всі гріхи людства, щоб спасти нас. Дякую Тобі, Матінко Божа, за заступництво й Покров, за Твоє любляче Непорочне Серце. Дякую всім організаторам цієї зустрічі за їх труди, хай Богородиця допомагає їм і надалі вести нас до святості. С.І.Х. (Maрія).

…Ці духовні вправи допомогли мені ще більше наблизитися до Ісуса і Марії, принесли спокій моїй душі. Я безмежно щаслива й вдячна Богові й Матінці Божій, організаторам і всім вам, дорогі брати й сестри, за таку чудову духовну сім’ю .

Божого Благословення вам! (Анастасія).

СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА Й ПОДЯКА ГОСПОДУ БОГУ ЗА ВСЕ!

Ми молимось другу 33-денну подорож до ІСУСА з допомогою МАТІНКИ БОЖОЇ МАРІЇ. Щоденна МОЛИТВА, читання БОЖОГО СЛОВА, щоденний аналіз побачити свої недоліки-гріхи… І як прекрасно, коли ДЯКУЄШ ГОСПОДУ ІСУСУ ХРИСТУ, МАТІНЦІ БОЖІЙ за ЇХНЮ ОПІКУ, за власні добрі справи, слова, покірність, лагідність (хоча вони не завжди вдавались), але це СПРАВДІ НАДЗВИЧАЙНО ДИВОВИЖНА ЗУСТРІЧ З БОГОМ. Це НЕПЕРЕВЕРШЕНО! НЕХАЙ БУДЕ ІМ’Я ГОСПОДНЄ  БЛАГОСЛОВЕННЕ ВІД НИНІ Й ДО ВІКУ. АМІНЬ (Ярослав).

Дякую Ісусу і Марії, що розбудили мене з духовного сну, у якому я спала! Хай святиться і прославиться Ім’я Ісуса і Марії в нашому житті й житті всіх людей!️Слава! Алилуя (Христинка).

Це був неймовірний час глибокого пізнання Бога через Марію!!! Часто, читаючи уривки зі Слова Божого, плакала, роздумуючи над ними!!! Дякую Господу за цей подарунок!!! Я посвятила себе і свою сім’ю Ісусу через руки Марії!!! Тепер навіть якщо й приходять неспокійні думки чи якісь ситуації в житті, я стараюсь зберігати мир і спокій!!! Моє життя й сім’я належать Ісусові – моєму Господу та Спасителю!!! А також я маю Пречисту Діву Марію, свою Небесну Матусю й заступницю!!! І ми є під опікою Ісуса та Марії!!! Амінь (Лідія).

Це мене дисциплінує, і Марія притягує мене через щоденну молитву до Себе й до Ісуса. Маріє, провадить мене. Господь мене зціляє: починаю бачити гріхи, яких не бачила, вести духовну боротьбу з гріхом. Марія з кожним днем наближає мене до сім’ї, до дітей, чоловіка. Справи йдуть добре. Мрії збуваються. Однією з ласк є те, що мій десятирічний син приступив вперше до Сповіді й Святого Причастя. Турбувалася про це. Дуже вдячна Марії та Ісусові за всі внутрішні перемоги в мені, за ласки й благословення, які отримала. Слава та подяка Богові й Богородиці. Моє серце радіє, душа співає, любов наповняє (Надія).

Слава Ісусу Христу! Найперше вдячна Богородиці за ласку єднатися в молитві з молитовною  групою, щоб приготувати своє серце для глибшого єднання з Богом. Дякую всім, хто спричинився до організації цієї посвяти. По можливості буду надалі підтримувати зв’язок із сайтом. Усе на Славу Божу (Матея).

Слава Ісусу Христу!

Сердечно дякую Богові, організаторам та всім молільникам цієї групи. Упродовж цих 33 днів мала особливу любов, ласку та змогу вирівнювати звивисті стежки своєї душі, завдячуючи нашій Матінці – Непорочному Зачаттю, Яка так ніжно й турботливо веде спраглу заблукану овечку до джерела Живої Води. Це мій перший такий колективний досвід духовної посвяти, відчуття неймовірної постійної присутності Божої Матері, що ніби огортала Своїм плащем опіки. Сльози радості й очищення… Бракує слів, щоб висловити це все…

Нам усім бажаю щедрих благодатей, рясних плодів Святого Духа, за якими нас розпізнаватимуть, духовного дозрівання на дорозі до святості життя. Богу подяка! Маріє, Царице світу, молися за нас! (Лілія).

Слава Ісусу Христу! Дякую Богові за ці дні молитви й роздумів. Вони допомагають наблизитися до Ісуса через заступництво Матінки Марії, побачити, що ще нам бракує для відречення від своїх гріхів й над чим іще потрібно працювати, щоб осягнути життя вічне. Марія є тим мостом, що веде до Спасителя. Нехай Господь благословляє всіх організаторів й усіх, хто прагне всім серцем жити з Господом й жертвувати  свої молитви за тих, хто ще не пізнав Його Любові (Віта).

Слава Ісусу Христу ! Дякую Господу Богу, Ісусу Христу, Матері Божій, усім організаторам за молитви протягом 33 днів. Дякую Святому Духу, Який супроводжував нас усіх у ці дні й додавав сили у відмовленні молитов. Дякую Ангелу Хоронителю, який був зі мною, щоб я могла щодня перепрошувати Господа, Пресвяту Богородицю за провини й благати ласки не допускатися їх наступного дня. Чекаю наступних молитов. Божої помочі організаторам! (Галина).

Я третій  раз  брала участь у  реколекціях. І щоразу чудесним чином  приходила допомога, захист, оздоровлення. Коли Матінка Божа з Меджуґор’я промовляє: «Я тут, щоб допомогти вам», – я плачу. Відчувала, як Матінка Божа нас єднала в молитві, тому продовжуймо молитися. Відбувається моє поступове духовне зростання. Господи,  дякую Тобі (Людмила).

Попередня

Адорація Пресвятих Дарів, Меджугор’є 12.12.2020

Наступна

Мирьяна Солдо. Мое Сердце победит