Постіть серцем (Славко Барбарич, OFM)

Заклик Цариці миру

4 вересня 1986

      “Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас до молитви та посту. Знаєте, дорогі діти, що з вашою допомогою можу все зробити і змусити сатану, аби він не наводив на зло й аби віддалився від цього місця. Сатана чатує, дорогі діти, на кожного з вас. Особливо він хоче у повсякденних речах вносити безладдя у кожного з вас. Тому вас, дорогі діти, закликаю, щоб ваш день був лише молитвою й відданням Богові. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Піст і молитва є найкращими засобами в боротьбі проти сатани. Тільки молитвою й постом можна змусити сатану відмовитися від своїх зловіщих планів і віддалити його від вірних взагалі і від цього місця. Ісус говорив Своїм Учням, що є злі духи, яких можна вигнати тільки молитвою й постом (Мк 9, 29).

4 грудня 1986

“Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю, щоб свої серця ви приготували до цих днів, коли Господь особливо хоче очистити вас від усіх гріхів із вашого минулого. Ви, дорогі діти, не можете самі цього зробити, тому Я тут, аби допомогти вам. Моліться, дорогі діти! Тільки так ви зможете пізнати все зло, яке є у вас, і віддати його Господеві, щоб Господь повністю очистив ваші серця. Тому, дорогі діти, моліться неустанно і приготовляйте свої серця покаянням та постом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Піст і молитва – це засоби, якими ми відкриваємося до Бога. Він може очистити нас від усіх гріхів нашого минулого. Самі ми не можемо собі допомогти, без молитви й посту не можемо пізнати зло, яке хоче нас зруйнувати. Підготовка серця до співпраці з Богом здійснюється у молитві та в пості.

25 липня 1991

“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю молитися за мир. У цей час особливо загрожений мир, і Я прошу вас відновити піст і молитву у ваших сім’ях. Дорогі діти, хочу, щоб ви збагнули серйозність ситуації й те, що багато з того, що відбудеться, залежить від вашої молитви. А ви мало молитеся. Дорогі діти, Я з вами і закликаю вас, щоб ви всерйоз почали молитися й постити, як у перші дні Мого приходу. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Молитва й піст є засобами зберегти загрожений мир. Марія заликає не тільки окремих осіб, а й сім’ї молитися й постити, для того, щоб зупинити зло. Цей заклик є серйозним, бо від того, скільки будемо молитися й постити, залежить те, що відбуватиметься у світі. Згадаймо, як пророк Йона закликав жителів Ніневії до посту й молитви, щоб місто не було зруйноване. Усі постили й молилися, тож місто було збережене.

25 серпня 1991

fra Slavko“Дорогі діти! І сьгодні закликаю вас до молитви. Зараз, як ніколи раніше, коли почав здійснюватися Мій план, сатана сильний і хоче сплутати Мої плани миру та радості, щоб ви думали, що Мій Син не є певним у Своїх рішеннях. Тому всіх вас закликаю, дорогі діти, молитися й постити ще сильніше. Закликаю вас до відречення впродовж дев’яти днів, щоби з вашою допомогою здійснилося все те, що Я хочу здійснити через тайни, які розпочала у Фатімі. Кличу вас, дорогі діти, щоб ви зараз збагнули важливість Мого приходу і серйозність ситуації. Хочу спасти всі душі та пожертвувати їх Богові. Тому молімося, щоб здійснилося цілком усе, що Я розпочала, Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

У той час як сатана загрожує планам Бога, Цариця пророків – як і всі пророки – закликає, щоб ми постили й молилися з іще більшою силою, щоб ми завадили сатані і його намірові зруйнувати Божі плани, особливо ті, що були заявлені в посланнях у Фатімі. Насправді йдеться про спасіння і про втілення всього того, що Бог довірив Марії, Цариці миру й Цариці пророків.

25 березня 1992

“Дорогі діти! Сьогодні, як ніколи раніше, я закликаю вас проживати Мої послання, щоб ви їх втілювали у реальне життя. Я прийшла до вас, аби допомогти вам і тому закликаю змінювати своє життя, тому що ви йдете нещасною дорогою, дорогою погибелі. Коли говорила вам: наверніться, моліться, постіть, примиріться, – ви сприйняли ці послання поверхово. Ви почали  жити за ними, та потім лишили, бо це було для вас важко. Але,  дорогі діти, коли щось є добре, то треба в доброму витривати, а не думати: Бог не бачить мене, не чує, не допомагає! Так і ви, ради своєї вбогої користі, відступили від Бога і від Мене. Я хотіла витворити з вас оазу миру, любові й доброти. Бог хотів, щоб ви своєю любов’ю та з Його допомогою чинили чуда і так давали приклад. Тому, ось що вам скажу: сатана грається з вами й вашими душами, а Я не можу допомогти вам, бо  ви далеко від Мого серця. Тому моліться,  проживайте  Мої послання, а тоді ви побачите чудеса любові Божої у своєму повсякденному житті. Дякую, що відповіли на Мій заклик”.

Послання про піст і молитву ми прийняли невсерйоз та поверхово. Ось чому Марія каже, що сатана грається нашими душами. Він є ворогом, якого можна здолати лиш постом і молитвою. Марії жаль, що ми відвернулися від Її послань і не живемо ними. Вона хотіла б зробити нас «оазою миру», але від нас залежить, що станеться.

 

Попередня

Сім’ям, щоб були сильними у Богові…

Наступна

Поклоняйтеся Моєму Сину (Терезія Гажійова)