Чувати з Марією й бути добрим (Тереза Ґажійова)

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 січня 2022 року 
“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю повернутися до особистої молитви. Дітоньки, не забувайте, що сатана сильний і хоче собі притягнути якомога більше душ. Тому ви будьте пильні в молитві й рішучі в добрі. Я з вами й усіх вас благословляю Своїм материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Марія нам просто і ясно говорить із небесної перспективи про те, що відбувається на землі: «Не забувайте, що сатана сильний і хоче собі притягнути якомога більше душ». Вона дає нам три способи протистояти йому: молитву, добрі справи та Своє материнське благословення.
Коли Вона закликає нас до особистої молитви, безперечно, до неї належить молитва Розарію. Вона сказала: «Я даю вам наймогутнішу зброю проти диявола». У хвилини хвилювань, страху, спокус укладає до наших рук розарій. «Розарієм ви подолаєте всі біди, які сатана тепер хоче нанести Католицькій Церкві. Моліться Розарій, усі священники! Присвятіть час молитві Розарію!» (25.06.1985)

«Не бійтеся! Якщо ви молитеся, сатана не може вам анітрохи зашкодити, бо ви є дітьми Божими й Бог вас пильнує. Моліться! І нехай Розарій буде завжди у ваших руках як знак для сатани, що ви належите Мені» (25.02.1988). «Коли ви втомлені та хворі, і не бачите сенсу вашого життя, візьміть вервицю й моліться; моліться, аж доки молитва не стане для вас радісною зустріччю з вашим Спасителем» (25.04.2001). «Сьогодні закликаю вас виступити, особливо тепер, молитвою проти сатани. Сатана хоче більше діяти зараз, коли ви знаєте, що він діє. Дорогі діти, зодягніться в повну зброю і з Розарієм у руках подолайте його!» (8.08.1985) «Моліться, щоб ви могли стати апостолами Божественного Світла в цей час темряви та безнадійності, бо це час вашого випробування. З Розарієм у руках і любов’ю в серці йдіть зі Мною» (2.03.2012).

Другий спосіб – бути рішучим у добрі. З кожним днем ​​ми стикаємося зі зростанням напруженості. У повітрі панує небезпека хвороб і війни. Ми так легко зісковзуємо й пристаємо до нервової юрби. Наша людська природа більше схильна до зла, ніж до добра. Ось такі ми. Марія закликає нас, як Ісус у Євангелії, відповідати на зло добром: «Тому, хто б’є тебе в одну щоку, підстав і другу; хто ж бере в тебе свиту, не борони й одежі» (Лк. 6: 29). Святий Петро пише: «Кінець усьому близько. Будьте мудрі й тверезі, здатні до молитов. Насамперед майте велику любов один до одного, бо любов силу гріхів покриває!» (I Пт. 4:7-8)
Щоб бути добрим, нам потрібно потоваришувати з тим, хто є єдиним добрим. Дивитися на приклад Ісуса, наповнюватися Його словом — це особиста молитва. Найліпше на землі Його наслідувала Марія. Прислухаймося до Її материнських порад у посланнях. 31.07.1986 р. Вона сказала нам: «Нехай вашим єдиним засобом завжди буде любов. Любов’ю обернете на добро все, що сатана хоче знищити й привласнити. Лише так ви будете цілковито Моїми, а Я зможу вам допомогти». «…Закликаю вас: будьте мужніми, щоб не здавалися, бо й найменше добро, і найменший знак любові перемагають над усе більш явним злом. Діти Мої, послухайте Мене, щоб добро перемогло» (2.10.2018). «Ці дні є днями, коли потрібно вирішити вибрати Бога, мир і добро. Нехай усяка ненависть і ревнощі зникнуть із вашого життя, із ваших думок, а оселиться тільки любов до Бога й до ближніх» (25.01.1993). «Дітоньки, говоріть кожному: “Я бажаю тобі добра”, – і він поверне тобі добро, і добро, дітоньки, оселиться в серці кожної людини» (25.12.1997). «Сьогодні вас закликаю в особливий спосіб молитися й приносити жертви та добрі діла за мир у світі. Сатана сильний і всіма силами хоче знищити мир, що приходить від Бога» (25.10.1990).

Третім способом нашого захисту від діл сатани є Маріїна близькість та Її материнське благословення. Візіонери свідчать нам, що Марія завжди приходить радісна й щаслива, бо Їй дозволено прийти та захистити нас. Завжди, коли посвячуємося Їй, знаходимося під Її простягнутими руками, які благословляють і захищають нас. Вона Та, через Яку приходить перемога. Той, хто прибігає під Її захист, ніколи не буде розчарований. Цього навчає нас Церква словами молитви: «Згадай, о всемилостива Діво Маріє, що від віків не чувано, аби той, що прибігав під Твій покров, чи просив у Тебе помочі, чи молив про заступництво, не був вислуханий».

Про Її могутній захист свідчать воїнства святих на небі та паломники, які побували в Меджуґор’ї й сховалися в Її Непорочному Серці. Коли ми наближаємося до Марії, добро перемагає зло.
Молитва:
Віддаймося Її заступництву молитвою святого Івана Боско: «О Маріє, Діво Всемогутня, Ти – велика й прославлена Покровителька Церкви, Ти – пречудова Помічниця християн, Ти – сильна, як військо, готове до бою. Ти сама подолала оману у всьому світі. Захисти нас від усякої напасті в бідах, скорботах і безнадійних ситуаціях, і в годину смерті прийми нашу душу до Неба! Амінь».

Попередня

Поверніться до особистої молитви (о. Любо Куртович, OFM)

Наступна

Світло Марії. Лютий 2022