УРОЧИСТА ПОСВЯТА СЕБЕ ІСУСУ ЧЕРЕЗ РУКИ МАРІЇ, 8 квітня 2024 р. (Прочитайте заздалегідь)

У понеділок 8 квітня 2024 р. відбудеться урочиста посвята всіх тих хто цих 33 дні готувалися посвятити себе Ісусу Христу через руки Марії.

Як ще потрібно підготуватися до цього дня?

Приступити до Сповіді і Святого Причастя в намірі посвячення себе Ісусу Христу, як раби з любові через руки Марії. Після Святого Причастя складають Акт Особистої Посвяти. Перед цим повинні власноручно переписати текст Акту Особистої Посвяти, можете, також скористатися раніше підготовленою копією. На документі поставити підпис і дату.

Було б також доречно у цей день скласти Ісусу Христу і Його Пресвятій Матері якусь данину, як покуту за свою минулу невірність, а також, щоб через це підкреслити свою залежність від панування Ісуса і Марії. Цією даниною може бути: піст, якесь умертвлення (зречення), або милостиня. Вистачить навіть якась дрібна річ, головне, щоб була від щирого серця, бо Христос дивиться лише на добру волю.

Принаймні раз на рік, того самого дня, повинні відновляти Акт Особистої Посвяти, виконуючи ті самі вправи протягом трьох тижнів. Спасенним є відновляти його щомісяця, а навіть щоденно цими словами:
«Totus tuus ergo sum, et omnia mea tua sunt» – «Я увесь Твій, О Ісусе, і все, що моє належить Тобі, через Марію, Твою Непорочну Матір».

Завершуючи посвяту себе Ісусу через руки Марії, у понеділок 8 квітня 2024 року запрошуємо  поєднатись з нами онлайн в молитві Розарію  у Меджуґор’ї о 09:00 за к.ч. за посиланням https://www.youtube.com/channel/UCn80oE4yOmqp612lyBWOzsQ/live та разом здійснити посвяту.

Попередньо:
• участь у св. Месі та приймання святого Причастя з метою посвяти себе Ісусу Христу через руки Марії (у разі неможливості бути в храмі, взяти участь в трансляції Св. Меси)
• перепишіть вручну текст акту посвяти, що наводиться в наступному посиланні нижче, залишаючи місце для дати та власного підпису (підпишіть після прочитання акта), якщо можливо, для підпису вашого священика (священика з вашої парафії, сповідника);
• поставте на стіл або інше підходяще місце (сімейний вівтар) хрест та картину чи статую Господа Ісуса та Діви Марії;
• можна підготувати квітку для Діви Марії і поставити у вазу в тому місці, також підходить святково одягнутися;

Окрім того, ви можете здійснити приготування до урочистої посвяти в храмі:
– власноруч переписати Акт посвяти, який знаходиться нижче, залишити місце на дату і підпис (поставлений після прочитання), свій (або настоятеля з вашої парафії, сповідника).
– приготувати вазу перед фігурою або образом Матері Божої на троянди для Марії, купити одну троянду білого або кремового кольору (символ нас самих) і принести на Св. Месу, а потім скласти її в дарунок Марії, разом з іншими учасниками або самостійно.
– можна приготувати, з дозволу настоятеля, декорацію (напр., квіти, напис, хоругву…).
– особи, що присвячують себе, можуть узгодити і приготувати інші частини літургії: читання, спів псалма, молитву вірних. На Євхаристію приходимо святково вбраними, на кілька хвилин раніше і готуємося зосереджено до Св. Меси. При собі мати Акт посвяти і троянду для Марії, яку складемо перед початком Св. Меси, у заздалегідь підготовленій вазі перед фігурою або образом Матері Божої (якщо багато людей, що присвячують себе), або після початку вхідного співу (якщо мала група людей, які присвячують себе), підходячи по одному і складаючи в дар Марії.
Після прийняття Причастя і подяки вся група присвячених прочитує вголос Акт посвяти (заздалегідь узгоджений з настоятелем).
Далі скласти Акти віддання в руки священика (який після закінчення Євхаристії підпише кожен Акт).
Приймаємо благословення священика, узгоджене раніше.
Далі на колінах (на скільки дозволяє здоров’я) залишатися деякий тривалий час в подяці. Можна повторювати слова: «Весь (вся) Твій (Твоя), Маріє» або ті слова, які Св. Дух вкладе вам в серце.

 

ПОСВЯТА СЕБЕ ІСУСУ ХРИСТУ ЧЕРЕЗ МАРІЮ

…………………………………………………………………………………………………………………………………………
(ім’я та прізвище)

………………………………………………………………………………………………………………………………………….
(дата народження)

Пресвята Діво Маріє, сьогодні перед Тобою й у Твоїх руках відновлюю та підтверджую обітниці святого Хрещення.
Назавжди відрікаюся сатани, усіх його діл, а посвячуюся Пресвятому Серцю Ісуса Христа. Хочу нести свій хрест і наслідувати Христа по всі дні свого життя, згідно з волею Небесного Отця.
О Маріє, перед лицем усього небесного двору й цілої Церкви посвячуюся Твоєму Непорочному Серцю. Будь моєю Матір’ю і Царицею. У повному підпорядкуванні й любові Тобі віддаю й посвячую своє тіло та душу, своє майно, видиме й невидиме, плоди своїх добрих діл, минулих, теперішніх і майбутніх, залишаючи за Тобою всеціле і повне право розпоряджатись мною й усім, що мені належить, по Твоїй благій волі, задля більшої слави Божої тепер і навіки. Амінь.

Богородице Діво, Царице миру і примирення, молися за нас і за цілий світ. (3 рази)

………………….                                                                                                                  ………………………………..
(дата)                                                                                                                                            (підпис)

 

Молитви посвяти (завантажити в PDF): 

ДЯКУЄМО ЗА УСІ БЛАГОДАТІ

Попередня

Молитва за зцілення душі і тіла 03.06.2020

Наступна

АКТ ПОСВЯТИ СЕБЕ ІСУСУ ХРИСТУ ЧЕРЕЗ РУКИ МАРІЇ